söndag 10 juni 2007

Robbans Kyckling i ostron & basilikasås

300 g kycklingfilé
200 g findus wokgrönsaker vietnam
1 charlottenlök
3 klyftor vitlök
1/2 burk kokosmjölk
2 msk Chili paste with holy basil leaves
2 msk Healthy Boy Brand Oyster Sauce
1 msk Healthy Boy Brand Soy Sauce
1 tsk havssalt
1 tsk fruktsocker

Dela upp kycklingen i skivor. Mosa vitlöken och finhacka den med charlottenlöken. Stek på löken och vitlöken i jordnötsolja på hög temperatur 6/6 tills den är genomskinlig. sprinkla på salt och socker, rör om och ha sen i kycklingbitarna. Ha i chilipastan. Stek tills ytan på kycklingen inte är rosa. Ha på soyan och rör om så den sprider sig på kycklingen. Häll så på kokosmjölken och ostronsåsen och sänk temperaturen till 2/6. Låt koka tills kycklingen är färdig. 2 minuter innan koket är klart har du så i grönsaksmixen. Smaka av med ostronsåsen och chilipastan. Servera med jasmin- eller laosris.

Inga kommentarer: